Czekolada zawładnie Pałacową kuchnią
11 lutego 2024 roku w Kuchni Pałacu w Lewkowie odbędą się warsztaty kulinarne prowadzone przez warsztatownie Mydło i Powidło, których głównym składnikiem będzie wysokiej jakości czekolada. Warsztatowicze posmakują wszystkich czterech smaków czekolad oraz naturalnego ziarna kakaowca prosto z Peru, nauczą się temperowania czekolady, stworzą ganasze w czterech smakach (proseco z figą, proseco z różą, pomarańcza z rokitnikiem oraz pistacja), a następnie nadzieją nimi samodzielnie wykonane praliny, uturlają trufle z likierem i stworzą czekoladowe serduszko, a wszystko to zostanie pięknie zapakowane w ozdobny papier i pudełeczko do pralin.
Czas trwania warsztatów: 2 godziny
Cena: 75 złotych za osobę
Zapisy: 506 115 293
UWAGA: ZE WZGLĘDU NA UŻYCIE ALKOHOLU WARSZTATY SKIEROWANE TYLKO DO OSÓB DOROSŁYCH!